Dor de tine

cupVantul adie mai tare ca de obicei. Ciudat, e vara. Privesc in departare. Ochii mi se lovesc de niste cladiri inalte pe care odata le vedeam in gri. Azi, in mod ciudat, s-au colorat.  Zambesc. O parte din mine sta pe al treilea scaun de la masa noastra pandindu-mi fiecare miscare. Tu imi spui ceva. Te privesc si eu, probabil iti raspund. Beau incet din paharul cu bere din fata mea. Iti vad ochii pentru prima data.  Si imi amintesc. Vocea ta calda ma ia de mana si ma insoteste prin toate cate am trait odata. Atunci, nu acum. Incerci si tu sa ne descifrezi povestea care ne-a unit si pe cea in care intram acum. E prima data cand te vad asa. E prima intalnire in lumea si in forma asta.

Te-as saruta, as trece peste joaca asta stupida si ti-as spune ca noptile in care te cautam si nu te gaseam au fost prea multe si prea grele pentru ca acum sa ma prefac din nou ca nu existi. Stim amandoi ca nu se poate. Ca undeva, in departare, norii s-au risipit si ingerii au plecat in cautarea altor doua jumatati. Pe noi ne-au lasat. Aici, la o terasa din Centrul Vechi, cu inimile scrijelite, insa gata sa rezoneze una alteia. Privirile imi joaca pe ridurile tale mici si fine, incercand sa citesc in ochi, buze si chip toate prin cate ai trecut. Nu reusesc in totalitate. Nu ma lasi. Pentru ca vrand-nevrand jocul trebuie sa continue. Asa cum ne este dat. Pas cu pas.

Zambesc larg.  Zambesti si tu. Va trebui sa ne conformam si de asta data. Ne vom preface ca nu ne cunoastem. Ca nu ne-am vazut niciodata in toate vietile care ne-au fost date. De cum se va insera vom porni din nou pe alte drumuri, cu gandul ca totusi curand ne vom reintalni. Si asa va fi. Vom rade la glume pe care le-am mai auzit, vom admira fiecare particica din sufletul celuilalt si ne vom saruta cu mai multa pasiune ca in toate celelalte vieti pe le-om fi trait. De-abia apoi ne va fi permis sa ne recunoastem prin vorbe.  Ca ne iubim. Si ca ne-am regasit. Asta-i tot….
M.R.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s