Al saselea simt

Cred cu tarie ca viata e formata mai mult din ceea ce nu putem vedea decat de lucrurile palpabile care, in general, sunt mult mai putin importante decat cele din prima categorie. Cred ca nu exista om care sa nu se fi gandit macar o data cum ar fi fost daca ar fi putut prezice viitorul, misca lucruri doar cu puterea gandului sau daca ar fi avut capacitatea de a se vindeca singur de rani trupesti sau sufletesti.

Cum tot ce nu poate fi demonstrat stiintific da nastere la controverse si discutii, aceasta latura a vietii noastre a fost de nenumarate ori tarata in derizoriu.

Nu vorbesc aici de faimoasele ghicitoare ce stau bine acolo unde sunt acum si nici nu fac referire la vreo vedeta credula care le-a cazut in plasa. Pe langa sarlatani, exista si oameni cu adevarate capacitati extrasenzoriale.

Chiar vineri seara am vazut la ProTv un film cu acest subiect ( Razboiul mintii – Push). Desi unele intamplari erau in mod clar exagerate, sunt convinsa ca a existat o documentare in prealabil si ca multe dintre trasaturile personajelor aveau un oaresice fundament real.

Ca hulim sau nu, ca acceptam sau nu, astfel de persoane speciale exista si vor exista in continuare, unele dintre ele demonstrandu-si capacitatile.

Intr-un anume moment al vietii mele, sau pe parcurs, cine stie, am realizat ca spiritualitatea e o parte importanta a vietii noastre pe care ar trebui sa o cultivam pentru a depasi statutul de oameni “materiali”. Asa am ajuns sa citesc chestii din domeniu, articole, carti, dar si blogul unei tinere care, in urma unui eveniment tragic, capatase ceea ce multi numesc capacitati extrasenzoriale.

Nu se nascuse cu acest dar, asa ca invata in fiecare zi cum sa se poarte in noua ei viata, incepea sa inteleaga din ce in ce mai bine oamenii si cauta in permanenta cel mai bun mod de a se exprima.

Va veti intreba cat de reala este povestea ei – 100% adevarata, va voi spune eu. Am facut un interviu cu ea (http://www.121.ro/articole/art8739-interviu-cu-alina-neagu) , am vorbit la telefon si ii citesc blogul in fiecare zi, si asta de vreo 3-4 ani. E imposibil ca o persoana sa ramana autentica atat de mult timp daca in spate nu se afla ceva solid.

Pentru a nu va mai tine in suspans, va spun ca este vorba de Alina Neagu, cea care apare deseori la Cristi Brancu – Agentul Vip, pe Antena 2 si care din luna mai a anului trecut scrie o revista lunara – Normal despre Paranormal.

Admirabil nu este neaparat faptul ca vede viitorul in imagini, sunete si mirosuri pe care noi nu le putem intelege. Cel mai mult apreciez la ea faptul ca s-a zbatut si acum cred ca si-a gasit adevarata vocatie: activitatea editoritala. Este autoarea revistei lunare Normal despre Paranormal, mai apare uneori si la tv si isi gaseste timp sa publice periodic pe blog. Nu chestiuni mediocre sau pe care le-am putea asocia cu ghiceala, ci lucruri de suflet, articole spirituale sau pur si simplu solutii la temeri sau probleme, asa cum le vede si intelege ea.

V-am scris despre Alina pentru ca mi-a dat acordul de a publica aici, periodic, articole mai vechi de-ale ei. Sunt o groaza care mi-au placut si dupa care acum voi scotoci temeinic.

Marti  va ramane ziua Alinei. Asa ca, maine veti avea primul articol semnat de ea. Sper sa va placa si sa le cititi pe toate. Si mai sper sa lasati neincrederea deoparte pentru a putea descoperi un destin special.

Marina

P.S: Din informatiile mele, Alina va fi invitata asta seara la Cristi Brancu, la Agentul Vip asa ca, daca aveti timp, urmariti-o!

Reclame

Un gând despre “Al saselea simt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s